söndag 14 december 2014

Det ÄR ok med en extra vilodag

Jag har haft lite känningar ett par dagar nu, sedan i fredags har jag känt mig lite förkyld faktiskt. Hoppade över träningen idag och ägnade tiden åt att istället sätta slingor i en gran på framsidan av huset. Yvonne har cyklat ett långt lugnt cykelpass, min syster har trots hosta kört ett vad jag förstod hårt rullskidspass. Ovan på det fick vi precis en knackning på dörren av en distanscyklande man vid namn Erik som hade haft finfin medvind på sin MTB ut hit. Han ska hem också (hehe) vi pratades vid en stund och han fick med sig lite färdkost i form av en banan innan han försvann i mörkret, starkt jobbat.

Y kör källardistans med Vinterstudion som sällskap


Fick jag då ångest av alla dessa hurtbullar? JUPP! Det tycker jag är det sämsta med mig, spelar ingen roll hur hårt jag tränar eller hur ofta jag gör det. I mitt huvud gör jag det nästan aldrig tillräckligt ofta eller bra. Nu är det väl egentligen inte en dålig egenskap att vilja mer och bättre, men det vore skönt att känna ro i kroppen och att det är okej att tagga ner när man inte känner sig riktigt kurrant. Jag tycker att jag har blivit bättre på det men tydligen inte tillräckligt.

//Andreas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar