måndag 29 december 2014

Danny MacAskill cyklar i Rotterdam, jag cyklar i källaren

Två inklämda arbetsdagar för mig, Yvonne är ledig. Känns ändå okej, det är lite lugnare eftersom att så många är lediga.

Det stod 3x15min tröskel på schemat idag, så det gjorde jag. Idag fick det bli inomhus i svettstugan, kör annars alltid längre intervaller utomhus. Imorgon står det både ugnspanka (UpKaka) och intervaller, där blir det nog till att bryta en vana eftersom att jag inte riktigt känner för något av det och kommer lida av tidsbrist. Yvonnes psyke var för klent för Monarken redan idag, hon stack ut i snöfallet och sprang istället.

Vi lär väl ses här imorgon igen, tills dess kan ni ta en kik på en kille som förmodligen inte bara sitter och nöter testcykel på vintrarna.


//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar