söndag 16 november 2014

Vinterplaner och vilodag

Så här års kör numera Yvonne för Team Vattenfall. Jackan som hon fick i samband med starten av cykelvasan har visat sig vara en riktigt bra träningsjacka nu när det blivit lite svalt och blött ute.Bilden är tagen på toppen av stigen som var en av hennes utmaningar att klara av i år. Med andra ord är detta beviset på att åtminstone en av oss faktiskt blivit tekniskt skickligare. 

Vi var uppe och röjde bland löven med Linus, fin dag med kul cykling. Man får så här års gissa lite var vissa stigar går, löven gör allt väldigt osynligt. 

Idag har jag levt ett lugnt liv, förutom en kort sväng MTB med hög puls. Benen har skrikit efter lite vila. Hittills har vi hunnit med att elda två gånger i kaminen, hinkat kaffe, bakat kladdkaka och läst tidningar. Under eftermiddagen har vi suttit och kikat igenom och planerat lite inför en cykelresa till vintern. Det ser faktiskt ut att bli fyra som åker i år igen, går det i lås vore det jättekul!

Så här såg varje kväll ut förra cykelresan, planera inför nästa dags cykling. Tyvärr kommer inte Stina och Jonas med den här gången, de är upptagna med andra roliga och viktiga saker :) Annars är vi ganska övertygade om att vi hade blivit sex som stuckit iväg!//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar