lördag 8 november 2014

Vi tjockar till oss

Tog mig en långpromenad, det är ju vilodag. Ingen ville stanna och prata med mig…


Undrar varför…

Lämnar över tangentbordet till min tjej istället tror jag ;)

Ok, då tar jag över.
Jag slängde iväg ett sms igår kväll och fiskade efter cykelsällskap inför förmiddagen idag. Fick svar på morgonen, men insåg ganska snart att jag själv inte skulle ha tid att cykla... Carolina, som jag sms:at, hade också det lite körigt på fm, men jag ber ändå om ursäkt för att jag var lite väl tidsoptimistisk! Vi får verkligen ta igen det en annan gång :)

Varför hade jag då inte tid till träning? Jo, jag gav mig på att baka en tårta och inte vilken tårta som helst, en med avancerade dekorationer (för att vara mig iallafall) Jag blev riktigt nöjd med resultatet, men oj vilken tid det tog!! Har redan lagt ut en bild på vårt Instagram men jag tycker att den förtjänar en bild här också, eller två.
Ni får ursäkta oss för väldigt dåligt cykelinnehåll här i detta inlägg och eventuellt ett par dagar framöver... Hoppas att ni står ut, vi ska försöka att hålla er ajour ändå.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar