onsdag 5 november 2014

Tröskelish (~)

Idag satte jag mig i källaren och rev av 3x10min hade tänkt mig 90kadens och "tröskelish". Värmde upp bra och gjorde min enbensträning som jag numera gör varje gång jag sätter mig på Monarken. Där efter drog jag igång vad som skulle bli 3x10min extremt lidande. Tror jag överskattade min förmåga lite och hängde på lite för bra med vikter. Jag beslutade mig för att gå för seger och behöll min 90kadens. Istället för tröskel pressade jag mig genom varje intervall långt däröver. Sitter lite smådöd i soffan just nu och känner mig duktig…

Tomt här, ingen hemma inte ens ljuset är tänt...

Nu förtjänar jag också en julöl kan någon hämta en?

//Nilsson

3 kommentarer:

 1. Patrik Skolling Möller6 november 2014 08:15

  Vad blev det för öl? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nilsson The Summit MTB6 november 2014 08:39

   Öl, ingel öl hemma jag fick dricka mjölk! Har du tittat mer på någon stationär hoj för inomhusbruk?

   Radera