tisdag 18 november 2014

Tisdagsintervaller och Up-Kaka

Precis som vanligt, varför frångå en bra vana som gör att jobbet blir gjort?
Jag försöker mosa på med styrkeintervaller, jag vet att jag behöver det och det är rätt tid för det nu.


Idag tog jag mig samman och slängde på en blyplätt extra, jag körde tjugo stycken enminutare och det blev vinst! Nu innebär ju det då att jag bör lägga i mer vikt i korgen, att klara alla tjugo ser jag inte som det primära. Jag misstänker att det är bättre att benen kroknar någonstans precis innan alla intervallerna är klara. Detta förutsätter så klart att man har pannben för uppgiften annars skulle man nog avbryta för tidigt.

På låg kadens går det åt många vikter, jag använder nu alla som följer med plus några till.
Med det sagt så får det bli en tripp till Jula, dom har visst bra viktsatser.

//Nilsson

2 kommentarer:

  1. Bra jobb! /E

    SvaraRadera
  2. Nilsson The Summit MTB18 november 2014 21:32

    Tack, man gör så gott man kan!

    SvaraRadera