fredag 14 november 2014

Tillbaka till 26"

Mmm barends
Idag märkte man inte att solen gick upp, inte heller att solen gick ned. Lika bedrövligt mörkt hela dagen, åtminstone här i södern…


På dagens grusvägsrace tjänstgjorde för första gången vintercykeln, inte så mycket på grund av något vinterväder utan för att jag grundligt rengjort 29:an. Av någon anledning är den vrålsnabb själv tror jag att det beror på ett väl inkört XTR-hjulpar.

Inget regn men någon sorts härlig väta som ur en sprayflaska, beckmörker och hård vind som vanligt gjorde att det kändes hemvant. Jag brukar inte stanna och knäppa foton till bloggen på mina pannlampsturer men ikväll lyckades jag faktiskt köra fel ute runt Svedberga och passade på när jag ändå stod stilla. Hoppas att ni tycker det ser spännande ut.. ;)

Just den här bilden har jag dock inte tagit själv, så långa armar har inte ens jag.


Nu har jag på tre dagar lyckats knäcka mig hyggligt rejält och två cyklister hör av sig om cykling imorgon. Tack för det jag tänkte mig en vilodag imorgon!

//Nilsson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar