torsdag 6 november 2014

Tidsfördriv

Hösten har så här långt verkligen varit fin, inte mycket regn och höga temperaturer. Nu verkar det gå åt det mer normala hållet. För att liva upp tillvaron en aning har vi faktiskt bokat in en lite resa, inte till något varmt ställe tyvärr. Men lite lyxig avkoppling, att se något nytt och att vara ledig ett par dagar från jobbet är värt mycket. Det ser vi verkligen fram emot!

Så länge fördrivs tiden med arbete och källarsessioner. Igår körde Andreas sina 3x10intervaller medan jag relaxade, idag var det så min tur. Jag försökte lägga mig på en lite lägre nivå än vad han gjorde, men det var väl så jobbigt ändå! Jag lyckades köra en rätt så bra tröskelträning.Tror ni att herr Nilsson höll vilodag...?

Ännu en fredag imorgon, det gillar vi :)
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar