lördag 1 november 2014

Storstädning i grottan +Annat

Här går det undan, Lördag kväll igen, träning blev det inget av. Som arbetande svenne får man ibland vika ner sig även om man inte vill det. Oftast handlar det om att jag erhållit en förkylning på naturlig väg eller pga att jag tränat för hårt en period i kombination med stress och sedan precis i fel ögonblick träffar en sån där snorig person. Jag hoppas att någon känner igen sig här annars är det jag som antingen är kass eller gör fel…

Det är här underverken ska ske i vinter, lagom omysigt precis som pannbenet vill ha det.

Idag vek vi ner oss pga helt andra orsaker, först rullade vi iväg till BlueandYellow för cykel och jobbsnack, klämde lite på den där CX:en som jag testade för ett tag sedan. Grymt sugen på en sådan!

Här börjar det fyllas upp med det mesta för cykling, allt från BMX till MTB, CX och LVG.


När vi kom hem enades vi båda om att vi för länge sedan borde storstädat träningslokalen på källarplan. Jag tänker inte avslöja hur länge sedan det var men golvet spolades med slang först, så mycket kan jag väl avslöja…

Det som tog längst tid var flytten av ett lysrör som tyvärr suttit felplacerat i taket, satt precis ovanför Monarken och värmde ryggen på den som tränade.
Idag valde vi också att plocka ner vår TACX Fortius, den används allt mer sällan och om den behövs är det ju lätt att ställa fram den.

Tillsist en tanke.
Visst finns det idag många par där båda är cyklister, men varför är det så att i ett parförhållande är det oftast bara en som cyklar och då nästan alltid mannen. Sällan, snudd på aldrig ser man par där bara tjejen är cyklist…

//Nilsson

4 kommentarer:

 1. Hmm, det var en intressant sista tanke... Kan nog inte på rak arm dra fram ett enda exempel som visar på motsatsen! Känner förvisso ett gäng singeltjejer som cyklar, får se hur det blir när/om de ingå i parverksamhet med någon, skulle väl dock inte förvåna mig om de hookar upp med en annan cyklist och ytterligare spär på din observationsstatistik :)

  SvaraRadera
 2. Nilsson The Summit MTB3 november 2014 20:17

  Haha det trodde du inte va, att jag tänker till ibland :) Håll mig underrättad om hur dom gör...

  SvaraRadera
 3. Anna Jansson5 november 2014 20:59

  Jag är tjejvarianten! Sambon cyklar inte men låter mig hålla på hur mycket som helst och supportar varenda tramptag. Guld värt!

  SvaraRadera
 4. Nilsson The Summit MTB5 november 2014 21:03

  Kul att höra, kanske är du unik. Håll hårt i honom :)

  SvaraRadera