söndag 2 november 2014

SöndagsBajken - felkläddCykelsuget var verkligen stort imorse och glada blev vi när vi såg att utomhustemperaturen visade rena rama sommaren. Trots det klär man på sig efter vilket datum det är och har på sig alldeles för varma och för många kläder. Vanliga korta bibs hade varit perfekt! Det var inte den enda missen vi gjorde idag. Vi lyckades pricka in tipspromenaden vi blivit varnade för vid ett tidigare tillfälle. Det var fullt med vimsigt folk på stigarna. Träffade på ett par hästburna tjejer som också var måttligt förtjusta och de tipsade oss om vilket håll vi skulle köra för att slippa undan dom.

Det var rätt längesen jag var uppe på Berget och jag blev faktiskt förvånad över hur torrt det var på stigarna. Såklart var det massor med löv och bitvis halt på grund av det, men själva underlaget kanonbra.
Kärleksstigen

Vi fick några timmar på kontot och det var precis vad vi var ute efter. En bonus var det fina vädret och att vi hade riktigt kul! Andreas var dock tvungen att inflika något om att han var lite besviken över att han inte hunnit köra Monark nu sen vi fräschat upp i källaren... Nåja, det ska vi väl se till att han får göra snart då!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar