söndag 23 november 2014

NovemberSöndag

Novembersöndag, lugnt i stugan med vår sedvanliga långfrulle. Vinterstudion har dragit igång så när jag var klar med näringsintaget såg jag ingen anledning att ge mig ut i regnblåsten utanför dörren. Pratade med min Pappa, han tillskillnad från mig verkar vara av annat virke och hade tagit sin dagliga cykelmotion trots vinden. Jag gick ner en våning och körde en lång svettig träning i källaren.


Om man lyckas ha tid till lugna veckoslut så tror jag att det är precis såhär jag/vi ska göra. Passa på att få rullat ett distanspass per vecka vore guld, något vi hittills aldrig kunnat göra. Tillåter vädret så är det utomhus som gäller såklart men annars duger vinterstudion bra ;) Vi känner båda att det skulle gynna oss mycket. Det gäller bara att få det till en vana!

Den ständiga middagsgästen var på plats även idag, passade på att ta en selfie tillsammans med henne.

//NilssonInga kommentarer:

Skicka en kommentar