fredag 28 november 2014

Lysande!

Jag har köpt mig en present! Beställde den för ett tag sedan och nu har den äntligen kommit, min fina cykeljacka! Och den passar perfekt, jättefin är den. Får se om vi kan få till någon utecykling i helgen så jag kan testa den. Helst ska den ju testas i mörker och det passar väl rätt så bra eftersom det är vinterstudion på tv på förmiddagarna!
Just nu är det mycket snack om kompiskampen, vi tänkte att vi kanske skulle ta och slänga upp lite siffror där. Det är ju alltid kul och peppande om inget annat så ger det en morot till att träna ordentligt och inte ge upp. När man nu läser lite av bidragen så vet jag inte riktigt. Där finns faktiskt en del "resultat" som är tveksamma, att man ska ge järnet är det ju liksom ingen tvekan om. Frågan är bara om man kan göra det i 20 min med 97-98% av sin maxpuls(jag är ingen expert men det låter omöjligt i min värld), eller om 80-85% av max i 20min verkligen är ett seriöst försök? Vet också att ett antal av dessa siffror är producerade på trainers som ger väldigt vaga och från gång till gång olika resultat. Att man ska uppge maxpuls och eller snittpuls borde även det vara ett måste. Nu är det väl kanske inte helt på blodigt allvar, men tävling är ju ändå tävling och då får det gärna vara på lika villkor!
Slutgnällt, vi tycker oavsett att det är ett toppen initiativ, vi är inga experter och textstycket ovan är enbart en reflektion baserat på vår kunskap som vi själva anser vara högst måttlig inom området… ;)

//Y&A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar