lördag 29 november 2014

#KompisKampen

Vi brukar inte skriva mycket om siffrorna från vår träning här i bloggen. Mest för att vi inte tycker att det har något större värde, men också för att vi misstänker att ni inte har något större intresse av två motionärers desperata försök att bli starkare.

Nu gav vi ju oss på kompiskampen, så då är det ju bara skostorleken som fattas, alla andra siffror kan ni läsa här :) Egentligen var det Yvonne som ville skriva detta inlägget så jag tänker släppa tangenterna till henne nu.
//Nilsson

Ok, då fortsätter jag då. Som sagt gjorde vi ett försök med KompisKampen idag. Jag lastade på vikter i korgen på Monarken och satte igång. Det var grymt jobbigt för min del, jag gick ut alldeles för hårt i början och körde på riktigt hög puls hela passet. Tog verkligen ut mig totalt på dom där tjugo minuterna! Det kändes som väldigt långa minuter... slutade på en snittpuls på 94,1% - svettigt! Det ska verkligen bli intressant att se om jag kan bli bättre och köra på fler watt/kg, idag landade jag på 3.23w/kg.

Bra gjort, det sveper vi en stor öl på!


Andreas upplevelse av det hela var typ tvärtom, han hade krafter kvar och kunde gasa på i slutet. Han landade på 3.87 w/kg. Det är svårt att veta exakt hur mycket vikt man kan lägga på och hamna på "rätt" nivå eftersom vi inte gjort något liknande pass tidigare.

Jobbigt men kul var det iallafall!
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar