onsdag 12 november 2014

Ett par sköna dagar


Vi tog en välbehövlig paus, ett par sköna dagar utan möjlighet att gör annat än att slappa fundera shoppa och såklart fira en födelsedag. Det behövs ibland, tyvärr märks det på oss båda att det var allt för länge sedan vi var lediga.

En minikryssning från Göteborg till Kiel med den här båten (hytten ser ni här ovanför).

Stena Scandinavica


Väl iland började jakten på ett mysigt fik! Hittade till Günters Café och tog oss varsin kopp kaffe medan vi spanade in lokalbefolkning.Vi strosade runt, shoppade lite, åt en god lunch och gick bort till Geomar för att titta på sälarna. Var faktiskt in i en cykelbutik också, utan att handla något...!

Vi gick ombord igen ett tag innan avgång för att relaxa och passade på att ta en fulkaffe i loungen uppe vid vår hytt. Där bjöds det minsann på både välkomstdrinkar, choklad och fri tillgång till Nespresso.

 "Den här bilden får du inte visa för någon!"Firade av Yvonnes födelsedag med en fin och god måltid som avslutades med färska jordgubbar.Nu är vi tillbaka till verkligheten så var det ju enkelt när jag fick frågan om vad jag skulle göra efter jobb. 3x10 darling blev svaret!"Phew" Cykelbenen funkar trots avbrottet.
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar