söndag 30 november 2014

En gång är ingen gång, vi åker tillbakaDet var inget svårt beslut direkt, den ön har nog vinterns bästa cykling inom räckhåll för oss. Vi var där en dryg vecka i februari och hann bara se tillräckligt mycket för att inse att det finns hur mycket som helst att utforska, vi skrapade bara lite på ytan.

Har inte hunnit kolla så mycket på specifika planer ännu men sist vi var där så missade vi ett av målen pga olika anledningar. I år tänker i alla fall inte jag lämna ön förrän jag har cyklat upp till Roque Nublo eller Pico de las Nieves. Sist var vi som högst i San Bartolomé, där vände vi och körde en superfin stig/camina som vi kunde följa hela vägen ner till Aldea Blanca och vidare ner genom odlingar till Juan Grande. Den sista sträckan jag nämnde var rätt kuslig och om det varit i ett annat land då hade jag definitivt vänt om…

I onsdags efter jobb var vi fyra stycken som velade oss fram till ett hotell och ett datum och gjorde slag i saken. I slutet av februari är det dags och vi har börjat nedräkningen!

Inte riktigt lika vacker var omgivningen under dagens träning. Distans i källaren är väl inte det mest inspirerande, men bra ändå. Jag började och plöjde mig igenom vinterstudion sedan tog Y vid.


//Nilsson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar