onsdag 19 november 2014

Dagens jobb

...har för mig inneburit flera timmar ute i friska luften, på arbetstid alltså. Först några timmar på morgonen fram till lunch sen lika länge på eftermiddagen. Det är väl förvisso bra men jag har frusit som Sören hela dagen, blev inte varm ens när jag var inomhus den stunden mitt på dagen.

Tyckte att det var lika bra att överkompensera kylan när jag kom hem med att bli rejält uppvärmd. Började med en kopp kaffe, sen körde jag styrkeintervaller i källaren. En varm dusch på det och en brasa i kaminen, nu börjar jag äntligen tina upp!

Andreas var vänlig nog att stå bakom hörnet och tjuvfota mig mitt under en intervall, tack för det. Ser ju lagom desperat ut. Jag la på lite extra vikt i korgen idag och det kändes!Nu blir det nog en kopp te också för att toppa det hela.
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar