tisdag 25 november 2014

Cykla, springa, cykla, vila

Jag har tagit mig igenom två av sakerna och är nu inne på den sista. Jag cyklade hem från jobbet i underbart väder och blev sugen på att sticka ut och springa. Så det gjorde jag. Kom inte så långt innan jag började få ont i knät, blev tvungen att gå den sista biten hem. Hoppade upp på testcykeln och fortsatte träningen på den. Som tur är känns det inte något alls i knät när jag cyklar. Körde några riktigt tunga intervaller och nu vilar jag benen i soffan.

Andreas fick faktiskt till en timmes solskenscykling idag, på grund av eller tack vare diverse billogistik. Det kom ju precis lägligt eftersom han skulle ha en vilodag eller bara ett lugnrull.

Dagens transportmedel för A.


Vi har haft väldigt lite sol här den senaste månaden så dagens finväder gjorde iallafall mig glad. Så här såg det ut i morse när jag cyklade till jobbet://Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar