söndag 19 oktober 2014

SöndagsBonk :)

Nu har vi kört några rejäla träningspass på Monarken sedan jag började tänka till. Tycker att det har varit givande och ger en bra fingervisning av vad vi håller på med, tack till er som lämnat lite feedback. Det var mycket positivt, jag har tex aldrig använt lap-knappen på min Garmin Edge…

Idag drog Yvonne igång ett monsterpass i källaren och fullföljde det mycket beslutsamt och bra. Jag skulle ju inte vara sämre men av någon anledning så slog den stora hungersnöden in, riktigt obehagligt. Jag gick helt tom efter 50min och tvärdog…

Ordentlig mat!

Nu såhär fyra timmar senare är jag fortfarande inte på banan, visserligen har jag kört en del hårda intervaller och lite cykelträning utomhus denna veckan men tvärstopp hade jag inte väntat mig… Nu blir det fokus på att sova, det är bästa medicinen tillsammans med ordentligt med mat och dryck. Glöm inte det, det gjorde nog jag!!

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar