söndag 5 oktober 2014

PunkaBajken delux

Vi samlades ett ganska stort gäng hemma hos oss vid elvatiden i förmiddags. Rullade ut till Berget och där fångade vi upp en till! Sen hann vi inte långt innan det var dags för den första punkan. Andreas bakdäck fick ett rejält hål som inte ville täta sig, som tur var hade en i församlingen en slang med sig! I med den och vidare på stigarna längs med Skälderviken.

En av de största anledningarna till att vi kör slanglöst är att det växer riktigt gott om björnbärssnår här och risken att punktera när man har slang är stor. Det gjorde vi rätt ofta tidigare när vi körde med slang... Och vad händer väl idag??? Andreas punkade slangen på en björnbärstagg! Då halar väl "skalman" fram lagningslappar också och klistrar på. Dessvärre funkade dessa inte alls speciellt bra så A fick snällt börja traska hemåt med cykeln medan vi andra cyklade vidare. (Jag hämtade såklart upp honom med bilen senare innan mörkrets inbrott ;) )

Förutom alla missöden hade vi en kul cykling, det är alltid roligt att vara några stycken! Förresten - döm om min förvåning när det kom två kattungar i koppel mitt i skogen! Så himla söta och väldigt nyfikna på vad vi höll på med.
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar