fredag 3 oktober 2014

Om du känner det på dig, avvakta!

Där gick ännu en vecka, inne i oktober nu. Vi körde eller snarare skulle träna ute på Svedberga idag 19°C varmt och åtminstone jag klädde mig alldeles för varmt. Det såg helt enkelt inte ut som nitton grader men så länge man klär sig fel åt det hållet gör det ju inget, bara att dra av sig ett lager!

Det är ett litet område men där finns stigar som med lite fart och tryck i pedalerna förvandlas till ganska stora utmaningar. Inte minst utförskörningarna som på ett par ställen är ganska branta och tekniska. Tror att vi skrivit om det tidigare men vi försöker skapa oss ett par bra slingor att träna i där ute till vintern.
Det är inte alltid som en OTB går att reda ut som denna från förra året.

Ett och ett halvt varv han vi med innan det tyvärr slutade lite tråkigt med en ganska otäck vurpa för Yvonne. Vi stannade ovanför en nerfart och hon sa att kör du först, jag känner mig inte riktigt upplagd för det där idag. Tyvärr kom hon efter. Det slutade med en otäck men snygg OTB på en stenig stig. Hon är okej men slog sig illa helt i onödan, man ska inte känna att man måste om något säger inom en att idag är inte din dag, gör det inte. Det är starkare att gå ner och cykla den en annan gång, kom ihåg det. Grupptryck är skit!

Vi har väl inget grupptryck emellan oss vad jag vet men dåligt samvete fick jag…

//NIlsson

4 kommentarer:

 1. Krya Yvonne! Hoppas du inte slog dig alltför illa ändå. Brukar ju sägas att man ska lyssna på kroppen annars, men inte helt fel att lyssna på huvudet ibland också. Det känns ibland att huvudet är någon helt annanstans än på stigen och då brukar det kännas otäckt svajigt, en olycka händer så lätt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB4 oktober 2014 09:17

   Tack Karin! Är lite mörbultad bara så ingen fara.
   Klokt sagt, vissa dagar stämmer allt andra dagar funkar ingenting.

   Radera