söndag 26 oktober 2014

Normaltid var det ja

Normaltid, det är så det är. Inte vintertid, begreppet vintertid uppfanns när man skulle börja ha sommartid, alltså ändra normaltiden. Innan sommartiden kom till 1980 hade vi alltså ett ångestfyllt datum mindre. Tack så mycket..?

Som ni märker lämnade jag ordet till min sambo först. Han är inte helt nöjd med att klockan ska ändras hit och dit i tid och otid…

Monarken har stått oanvänd längre än vanligt. Andreas har ju kört några träningar men jag har inte cyklat på över en vecka. Idag kände jag mig tillräckligt frisk för att trampa igång benen. Nu har vi istället bytts av, Andreas har varit snäll nog att överta min förkylning :) Jag var i vanlig ordning inte jättepeppad på att gå ner i källaren, men det känns ju så bra när jag väl är igång och speciellt efteråt. Andreas har inte alls samma problem, han tycker i stort sett alltid att det är kul och givande. Jag måste nog jobba på det där.


CC Hillerød höll idag mountainbiketävling i Gribskov i Danmark, Gribben heter loppet. Vi hade tänkt att vi skulle köra men så blev det inte och tur var väl det eftersom vi inte är helt krya. Tyvärr var det nog sista chansen för i år att cykla en tävling här i krokarna, men men.

Måndag imorgon.
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar