torsdag 9 oktober 2014

Ni har skapat ett sug min lampa sitter på laddning

Idag är dagen då man borde tagit sin första träning med pannlampa, det är varmt och ganska torrt i skogen. Vi har istället hållit vilodag eller vad man nu ska kalla det, stora röjardagen i trädgården kanske…

Vi har istället för cykling klippt gräs, fält träd, röjt och där efter planterat om ett par grapefruktträd och en kaffeplanta.

Jag tycker att det är riktigt kul att cykelträna i mörker med en bra lampa, brukar faktiskt även köra några vändor sena sommarkvällar/nätter för nöjes skull. Nu sitter jag och läser hos många av er som bloggar att ni redan är igång där ute i mörkret. Om jag säger såhär, det dröjer inte länge innan ni ser den typen av inlägg här heller. Snart är det vintertid och då finns det inte en chans att hinna ut efter jobb om man inte bär pannlampa och ni har skapat ett sug!!

Sommarnätter är superhärligt på en mountainbike i skogen, inte bara på vintern när det är kallt och vått!


Utsikt över Öresund och Mölle, augusti förra året...

Frågan är om det bara är jag som kör i skogen med lampa här, lite sällskap hade inte varit fel. Speciellt när man kör i skog, mina intervaller ut på åkrarna/ plattlandet kör jag lika gärna ensam.

Fredag imorgon :)
//Nilsson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar