lördag 4 oktober 2014

Lördag linjehoj och cykelsnack


Sadelvinkeln är en fotografisk synvilla, jag lovar att den är nästan i våg!!!

Började denna lördagsmorgon med att höra orden -Jag sticker och köper bullar nu - viskas i mitt öra. Tror att det är den bästa frasen man kan få serverad när man är toktrött och inte riktigt vill vakna. Blev som två goda nyheter eftersom att jag somnade om och fick veta det igen kanske 40min senare :)
Långfrulle blev det såklart och därefter åkte uniformen på, körde 30km till ett jobbmöte som bla. innebar lite testcykling av CX-cyklar av märket Cannondale på Blue n Yellow i Ängelholm. Cykeln på bilden ovan är min egen och själva transportmedlet denna dag, ett så mycket roligare sätt att åka till jobb än bilpendling som jag ju alltid annars är förpassad till.Yvonne skulle egentligen cyklat med mig men det gjorde lite för ont efter kraschen om jag säger så, hon tog bilen dit istället. Då passade det ju bra att hon fick testköra en elcykel. Riktigt kul och det är ett bra färdmedel för den som vill cykelpendla men inte vill/kan komma svettig till sitt arbete!

Cyklade sedan hem, gick igenom "sprinklern" och kom ut nyduschad på andra sidan. Fick ett lockande sms med ett lass nygräddade kanelbullar så vi kastade oss i Z:an och drog in till stan. Fikade loss och snackade cykel i några timmar. Den här gången avhandlades mountainbikes i alla dess former och jag tror att jag faktiskt satte lite griller i huvudet på i alla fall en person. Det blev verkligen en toppenlördag!


Säg som det är, ni hade också kastat er bilen om någon bakat ett lass!?
//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar