onsdag 22 oktober 2014

In da woods!

Jag fortsätter min förkylningsvila och håller mig alltså ifrån träning. Det är ju trist och det är nackdelen med att ha det jobb som jag har, man utsätts för och drar på sig diverse baciller. Jobbar på men jag ska se till att ta det lugnt så jag faktiskt blir av med förkylningen, men jag känner ändå att jag vill komma ut och röra på mig. Kanske iallafall kan ta en promenad eller liknande.

Andreas är än så länge kry så han har varit ute och cyklat skog i kväll. Han hade inte bestämt sig för ute- eller inneträning när jag stack iväg till Ica. Jag trodde verkligen han skulle välja källaren, men när jag kom var det minsann tomt i huset! Han ska själv få skriva om sin träning :)
//Y

Då tar jag väl över då:
Jag tog en lamptur upp på Berget och träffade faktiskt på två mountainbikare i skogen. Det var precis när det började mörkna och dom hade inga lampor, så dom var påväg hem. Vi som nästan aldrig ser andra där uppe, en dag eller snarare kväll som denna väntar man sig det inte. Kul var det i alla fall, den ena killen försökte som vi gjort många gånger att få igång ett gäng som cyklar. Han utgick varje onsdag kl 17 från Himmelstorp, så saknar ni cykelsällskap och vill ut och träna är det bara att dyka upp och haka på!!!

Stigen ner mot brädhögen (nimis)

Annars var det väl precis som man kan förvänta sig, mörkt vått och hala rötter. Det är lite lömskt att dra på just nu eftersom att allt också döljs av löv.

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar