måndag 27 oktober 2014

Godmorgon, godmiddag, godkväll!


Kan inte säga annat än att jag verkligen njuter de få vardagar jag får lite sovmorgon. Idag började jag inte jobbet förrän klockan 9 och jag unnade mig att ligga kvar en liten stund i sängen när Andreas gick upp. Men det bästa är ändå att gå upp och kunna ha en lyxigt lugn morgon med långfrukost. Det inträffar inte så ofta men det är väl det som gör att det är extra mysigt.

Efter jobbet kom jag sedan hem till ett tomt hus, A är iväg och kommer inte förrän senare ikväll. Fixade mig lite gammalt hederligt bryggkaffe och pratade med Olsson & Hilda en stund.

Nu väntar jag på att rågbrödet ska svalna till skärbar och ätlig temperatur, sen blir det äggmackor till kvällsmat!


//Y

3 kommentarer:

 1. Ser mycket gott ut!
  Jag älskar bröd :-)
  /H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB28 oktober 2014 07:39

   Det blev jättegott, ibland kan ett gott bröd smaka bättre än den finaste gourmémiddagen :)

   Radera