onsdag 1 oktober 2014

Dålig dag? Cykla en sväng!

Kom hem efter jobb till en kopp kaffe och en Andreas som nyss kört fyror på Monarken. Själv hade jag huvudvärk och var allmänt dödstrött efter en arbetsdag som börjat redan halv sju. A ställde frågan om jag tänkte träna idag, jag svarade med en suck eh...ja... och kände att det ville jag inte alls det. Var inte ett dugg sugen på källarträning. Kollade temperaturen och fick lite cykelsug, en snabb utecykling var mer lockande!

Jag började byta om och då var inte Andreas sen att haka på trots att han egentligen redan hade kört slut sig i källaren. Eftersom vi inte hade all tid i världen körde vi intervaller på platten på grusväg och det visade sig att A var precis lagom uppvärmd - ni vet ju äldre man blir desto längre startsträcka får man!

Jag hade inte tid att fota, men Andreas tog ju en spännande bild.

Åkte iväg med huvudvärk och kom hem utan, extra plus för träning utomhus! Det är så skönt att ha möjlighet att vända en dålig dag till en bra bara genom att "cykla en sväng"...

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar