tisdag 14 oktober 2014

Dags att förfina träningen lite!


Idag har jag monterat en kadensmätare på Monarken. Eftersom att data som syns i displayen inte går att spara har man egentligen ingen aning om vad sanningen slutade på. Handen på hjärtat, om jag går ner och river av 4:or i källaren så kommer jag upp och skriver i garminconnect hur många Watt och vilken kadens jag ämnade köra, verkligheten ser ju egentligen helt annorlunda ut. Man skönmålar alltid lite och tenderar att runda av siffror och glömmer gärna att kadensen sviktar ibland när man närmar sig väggen. Jag ska förklara lite mer om detta imorgon, sitter just nu och kör lite tester för att se så att allt stämmer men det lutar åt att man här i huset inte kan lura sig själv längre!

//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar