fredag 12 september 2014

Stoppa pressarna, jag har kört landsvägscykel!

Ja, ni läste rätt! Andreas fick ut mig på min Wilier idag. Han hade pumpat däcken, oljat kedjan och fixat med sadeln så det var bara att byta om och ge sig av. Vi började med att kolla vindriktningen och startade i motvind för att kunna vända hemåt och få vinden i ryggen. Ha! Tji fick vi när vinden vände - blev motvind nästan hela vägen!

Jag är som bekant inte överförtjust i landsvägscykling, har inte haft cykeln ute överhuvudtaget i år och förra året körde jag nog bara en eller ett par gånger. Det kändes lite ovant de första tramptagen, men det gick snabbt över.

Stannade till på Ica:n och köpte batteri till mitt pulsband som la av igår. Passade på att tanka också.


Vad kan jag säga om den här typen av cykling nu då? Tja, det rullar ju jäkligt lätt och det är rätt så kul, men ändå är det ganska tråkig cykling tycker jag. MEN helt klart bra alternativ för distansträning och som omväxling för att inte tjata ut stigarna ;) Borde nog ta mig i kragen och börja gilla det mer.

//Y

2 kommentarer:

 1. Håller med dig! Mtb är roligare :) Cyklade racer väldigt många mil förra året men tröttnade när hösten kom. I år har jag bara varit ute med den två ggr..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB12 september 2014 21:46

   Helt rätt, mountainbike är roligare! Ge mig en småteknisk flowig stig så är lyckan gjord, jag bara älskar det :) Eller när man äntligen bemästrar ett hinder man kämpat länge med!

   Radera