onsdag 3 september 2014

OnsdagsBajken LVG

Man skulle lätt kunna tro att jag blivit knäpp, landsväg två dagar i rad.
Jag var ensam även idag, min medbrottsling är tyvärr upptagen med arbete till sent ikväll så jag tyckte att det var läge att köra ett hårdpass på vägarna. Att vi idag har väldigt lugna vindar och skönt väder gjorde inte saken sämre!

Cyklade upp till fyren och därefter bort förbi Jonstorp innan jag vände hem. Det blev ingen långtur, landade på strax under 50km. Jag är ju inte så van att leta rundor på asfalt och missbedömde helt hur lång tid det skulle ta, en kväll som denna kunde man ju gott suttit kvar i sadeln ett bra tag.Vi ser massor med landsvägscyklister passera hemma men jag har aldrig funderat på hur era rundor ser ut. Vilka vägar ni kör för att bäst slippa trafik och göra vinden så gynnsam som möjligt, om jag ska fortsätta så här har jag mycket att lära. Hårt trafikerade vägar går helt bort i min värld som cyklist, då är det helt enkelt inte kul och jag börjar snegla på första bästa skogsdunge ;)


//Nilsson

2 kommentarer:

  1. Patrik Skolling Möller3 september 2014 19:55

    Som svar på frågan så händer det att jag cyklar förbi Strandbaden upp mot fyren via Mölle och sedan tillbaka över Jonstorp. Ca 6.5 mil. :)

    SvaraRadera
  2. Nilsson The Summit MTB3 september 2014 19:59

    Du måste ha tagit ett smartare vägval, eller nej du bor ju i V Klappe när du är här. Då blir det ju lite längre :) Ja nästa gång kör jag en bit bort till!

    SvaraRadera