lördag 20 september 2014

Nu så...

... har jag laddat ner bilderna!
Ja, jag är ju inte jättesnabb men nu äntligen har jag laddat ner två bilder på mig från CykelVasan. Tycker nog att dom är riktigt bra, ser ut som att jag har kul!Det har varit en helt fantastisk cykelsommar, har haft jättekul mest hela tiden. Torra snabba stigar i skogen och kanonväder. CykelVasan körde jag fortare än jag kunnat drömma om och jag känner att jag är starkare och snabbare i år. Jag har också utvecklats tekniskt och vågar mycket mer. Min nya cykel gör ju inte saken sämre heller, den är så jäkla kul att köra och svarar direk när jag trycker på. Jag har kört Ränneslättsturen i år igen och dessutom dristade jag mig till att köra Snapphaneturen den korta varianten, det är jag supernöjd över!

Nu verkar det som att sommaren gett upp och vi ser fram emot (??) en höst och vinter med källarpass på Monarken och förhoppningsvis en hel del utecykling också. Det bästa vore om man kunde bli ett gäng som kör lite distanspass ihop, det är ju så mycket lättare att motivera sig till att sticka ut då.

Nog om detta. Glöm inte att kolla in TV10 kl. 9:50 imorgon, då går damernas lagtempo från VM i Spanien.
//Y

2 kommentarer:

 1. Du strålar cykellycka på de där bilderna, härligt att se!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB21 september 2014 22:16

   Tack! Jag hade en bra känsla i kroppen, det var riktigt kul! Ska försöka ta med mig den känslan in i hösten och vintern också :)

   Radera