onsdag 17 september 2014

Jag klarade det!


Riktigt nöjd och stolt är jag efter dagens cykling! Jag utmanade mig själv att testa två partier som jag varit osäker på. Den ena svårigheten skrev jag om i mars, en backe som jag skulle jobba med att klara av i sommar. Jag har faktiskt inte gett det en enda chans förrän idag. Det beror nog mest på att det oftast är mycket folk som går längs den stigen och då är det inte så lätta att göra de spårval man själv vill och man har ju inte direkt lust att misslyckas eller vurpa när folket tittar på...

Dessvärre hade jag ingen med mig i skogen idag som kan intyga att jag faktiskt klarade av det hela, ni får helt enkelt bara tro på mitt ord!

Det var som vanligt verkligen fint i skogen, varmt och skönt och nästan folktomt :)//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar