tisdag 23 september 2014

Har lite att fixa inför vintern

En osminkad bild på min inte så väl omhändertagna Cube.


Gick förbi min 26:a i källaren alldeles nyss och sneglade på det tomma framdäcket och den dammiga ramen. Det börjar bli hög tid att smörja upp den och fixa i luft i däcken inför vintern. Ser att jag nog behöver sadel och stolpe också...

Jag har tänkt rengöra och ställa undan min nya cykel när det blir mer slask och ruskväder. Det ska faktiskt bli kul att cykla på Cuben igen, undrar hur den känns jämfört med 27.5:an?

Nu är det inte någon återvändo längre, det är helt klart kyligare och vi dök rakt in i hösten på ett ögonblick. Det var vantar på när jag cyklade till jobbet imorse - brrr! I höst och vinter ska vi se till att cykla mer ute än vad vi gjort tidigare under den mörka säsongen. Vi har jättebra lampor för mörkercykling så det är inget problem - förutom att jag trots det blir lite mörkrädd, fast är man två så är det ju inte så farligt.

Lika viktigt som belysning är bra kläder för att slippa bli kall och blöt. På den punkten ska vi titta över vad vi har och se om det är något vi behöver köpa. Jag är rätt frusen av mig och nästan alltid blir mina fötter genomfrusna oavsett tjocka sockar och skoöverdrag...

Är det något annat som är bra att ha vid vintercykling? Det blir ju alltid roligare med rätt prylar ;)

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar