tisdag 2 september 2014

Hafjell fikacykling och Linjehoj

Igår semestrade vi lite på hemmaplan, då blir det som det blir och vi fick gjort en hel del faktiskt. Shopping, cykling och inte minst husmålning.

Huh

Jag har ju varit lite förkyld i några dagar men vädret var äntligen fint igen så det bar ut i skogen. Vi tog det ganska lugnt, bara för att försäkra mig om att det skulle bli just lugnt så tog jag rygga med kaffetermos på mig. Det funkade rättså bra förutom några ryck i ett par backar, men det får man ju räkna med ;)

Idag har vi precis som väldigt många andra antar jag varit bänkade ett par timmar framför TV:n, det var ju VM från Hafjell. Jag säger bara grattis Emil Lindgren, men det var ju faen vad nära det var!

Tempomage

Innan dess hant jag med en runda på en cykel också, inte vilken cykel som helst heller. Det blev Linjecykel. Det var premiären för i år det… Riktigt kul det där faktiskt, hastighetsmätarn fick jobba hårdare än vanligt. Jag lovade mig själv att köra lite oftare i fortsättningen…

//Nilsson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar