måndag 29 september 2014

Gubbvila, sen cykel

När jag kom hem efter jobbet kraschade jag i soffan, slumrade faktiskt till en stund. Gubbvila funkar för tjejer också, det gjorde gott! En kopp kaffe på det sen var jag människa igen :)

Med nya krafter stack jag ut på cykeln. Tog sikte på Ängelholm för att möta upp Andreas som varit på jobbmöte. Jag kom två mil innan vi möttes, sen cyklade vi hem tillsammans. A körde Cervélo men eftersom mina landsvägspedaler blivit förpassade till Monarken tog jag mountainbiken. Han hade ju lite övertag där, så det blev inga skyltspurter, han fick dra mig hela vägen hem istället.

Det var verkligen fint väder för att cykla på vägarna, inte mycket vind och skön temperatur, men på hemvägen började det skymma och det blev lite kallare. Då var vi rätt glada att vi hade både långbent och långärmat, det kröp ner till 14° innan vi var hemma - brrr!

Han sneglar allt lite på Berget...


//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar