torsdag 18 september 2014

Att banta en Cervélo

Eftermiddagen har jag spenderat på vårdcentralen, inget allvarligt men det är ju aldrig speciellt kul. Vi har hållit på med min astmautredning, tror det är tredje året nu och det har testats olika mediciner och olika doser.

Tur att det är trevligt folk, vi pratade en hel del om folks tränings och ätvanor. Nog om sånt hokuspokus, det är nog inte så många som roas av att jag djupdyker i mina luftrörsproblem här på bloggen.

När jag kom hem gick gräsklipparn för fullt, gräset har varit brunt och torrt som hö hela sommaren men nu växer på riktigt. Rena energiskogen! Yvonne gav det en omgång. Jag gick in och pillade lite med min cykel och beslutade att banta den med hela 25g. Tittar ändå aldrig på siffrorna från manicken ifråga. Jag använder den kadens kroppen behöver och mår bäst av vid det givna tillfället. Lullul nej tack...

Bort med klumpen, det är säker den som sinkar mig.
Blev såklart tvungen att babywipe:a bort lite smuts också.


Detta måste gynnat aerodynamiken, undrar om det är värt att försöka sig på att cykla en timme..öh..
Nej, Jens Voigt ska få sola sig i glansen ett tag till ;)

//Nilsson

3 kommentarer:

 1. Patrik Skolling Möller19 september 2014 08:20

  25 gr är inte fy skam. ;)

  Lova mig att aldrig sälja den där skönheten. Den är i så fint skick att det gör ont. Bort med hjulklibborna bara.

  SvaraRadera
 2. Nilsson The Summit MTB19 september 2014 08:36

  Tack, nej jag gillar den också och tänker väl inte sälja den! Lustigt du säger det där med klibborna, Tog bort lite av dom för ett tag sedan. Två med texten Tyr C55... Resten lär åka bort i vinter tror jag.

  SvaraRadera
 3. Patrik Skolling Möller19 september 2014 14:22

  Stealth är snyggt.

  SvaraRadera