torsdag 21 augusti 2014

ShortReport från Cykelvasan!Det var ju det där med en Race Report ja... Frågan är om det inte blir precis som med Öijers film från CykelVasan för några år sedan?

För ärligt talat hur intressant är det egentligen att läsa om hur jag, liksom alla andra, blev kall och genomblöt innan start? Sen upptäckte jag precis innan start att det var punka på framdäcket. En kille i startfållan hjälpte mig att hålla cykeln medan jag pumpade som en vilde och skakade hjulet (kör slanglöst). Och hur intressant är det att höra att jag efter några mil tappade pumpen och vände om för att hämta den eftersom jag inte vågade fortsätta utan på grund av punkan på framdäcket. Att jag hade jättekul och är hur nöjd som helst och tyckte att cykelvasan detta år pga den lite blöta väderleken började kännas mer som en mountainbiketävling gjorde inte saken sämre. Klockan stannade på 3:19 för mig.

Jag en WheelSucker?

Jag kommer inte med några ursäkter, materialfel svagt psyke och dåliga dagar +Annat hör sporten till,  jag är nöjd.

//Nilsson

4 kommentarer:

 1. Fler som väntar på Öijers film:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nilsson The Summit MTB21 augusti 2014 21:44

   hahaha kul att höra att fler än jag har ett gott minne.
   Grym kommentar:)

   Radera