lördag 23 augusti 2014

Ovanligt bra lördag...

Vi är två här hemma med en aning till en närmande förkylning, lite halsont båda två. Istället för cykelträning har vi åkt runt lite i bygden och snackat cykel. Bland annat svängde vi förbi hos Bengt på Blue N' Yellow. Där har vi tidigare handlat både Cubecykel och cykelkläder och fått hjälp med diverse mek och annat. Kul var att nu hade han en del kläder hemma i butiken! Det är så mycket trevligare att handla direkt och kunna prova och känna på prylarna. Jag köpte på mig en uppsättning Cubekläder och de verkar riktigt fina, skönt material och genomtänkt design utan skavande sömmar.

Bengt på bild."Blir det bra så här?" Nu ska jag bara sluta myscykla också. 
Helt utan Berget kan man ju inte vara så det blev en promenad i backarna med ett fikastopp.Vi satte oss i varsin Cabbe, mina föräldrar och Yvonne och jag.Vi körde mazdas nya mx5:a och mina föräldrar fick rulla våran BMW Z3 anno -97. Efter lite vandrande hamnade vi i en glänta uppe nära Håkull. Hembakade bullar och kaffe med fantastisk utsikt över Öresund och Danmark är aldrig fel!

//Nilsson


2 kommentarer:

  1. Patrik Skolling Möller24 augusti 2014 08:55

    Snygg outfit! Jag tycker du är värd Cubes svarta värsting till nästa år! ;)

    SvaraRadera
  2. Nilsson The Summit MTB24 augusti 2014 18:01

    Haha det tycker jag med men inte min plånbok...

    SvaraRadera