söndag 31 augusti 2014

Några bilder från veckan som gått och dagen som regnar bort

Vi bokade in en dejt efter jobbet häromdagen och lyxade till med en fika i solskenet. Även om vi har möjlighet att fixa finkaffe hemma så är det skönt att bli serverad emellanåt :)


Helt acceptabel cappuccino, men nog gör vår La Spaziale godare här hemma ;)


En kvällspromenad i solnedgången bjöd jag mig själv på. Varje gång jag tar mig ut och går längs med stranden tänker jag att det här borde man göra varje kväll. 
Den skånska savannen
Efter Snapphaneturen i söndags har jag varit rätt sliten och känt att kroppen behövt vila, först i fredags kom jag ut på cykeln. Körde då ett skojpass utan att pressa mig sen tog jag i desto mer i går. Det gick riktigt bra och benen var grymt starka! Lyckades pressa upp pulsen till 99% och det brukar jag aldrig klara när jag cyklar ensam!Efter mitt hårdpass blev det en stunds slappande hemma och sedan avslutades kvällen med en kräftskiva.Idag har vi tänt på i kaminen och mumsat långfrulle. Första brasan för säsongen, mysigt när regnet smattrar mot rutan.Vi myser väl vidare och håller söndagsvila.
//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar