lördag 2 augusti 2014

Lite ironi och en trasig framgaffel

Det verkar som att det varit full aktivitet runt om i Sverige med olika cykelevenemang idag. Vi har, i vanlig ordning, inte deltagit i något av dem... Ett lopp som vi gärna hade velat köra är 1572 MTB challenge, men eftersom vi är så märkvärdiga hade vi inte tid med det ;) Har däremot en kompis som gjorde ett riktigt bra lopp, 2:23 på 1572 grattis till det!!

Vi kikade på träningsschemat för idag och körde 3 timmar blandat grusväg/skog/asfalt. Ibland har man bra ben, ibland inte så bra ben. Idag mer åt det sistnämnda, men det gick såklart bra ändå. Var väldigt tomma på energi när vi kom hem, men nu börjar det ordna upp sig.

Skärmdump från en filmsnutt så därför lite suddig osv.

Mindre bra är att Andreas fått problem med sin dämpare. Verkar vara paj. Den går inte att låsa och det är ju verkligen jättebra när vi snart ska köra ett så pass tekniskt avancerat lopp som CykelVasan... Nä, hörrni ska han ta och slå till på en stel gaffel istället?//Y

3 kommentarer:

 1. Patrik Skolling Möller3 augusti 2014 04:36

  Men allvarligt... låsning? Man klarar sig utan den. Jag använder aldrig min låsning.

  Det har ju ingen betydelse på CV.

  Har det inte varit recall på foxgafflarna?

  SvaraRadera
 2. Nilsson The Summit MTB3 augusti 2014 08:34

  Morning ;) CV är en av dom tävlingar där man helst vill köra helstelt och många gör det. Att gunga runt med en öppen dämpare är helt värdelöst där! Hur tänkte du? Nyfiken!

  SvaraRadera
 3. Patrik Skolling Möller3 augusti 2014 12:39

  Om det gungar är det fel. Tänker jag. ;)

  Jag låser inte ens när jag kör till jobbet eller rullar 45km grus på Järva.

  Med det är klart att låsningen skall fungera...

  SvaraRadera