lördag 30 augusti 2014

En otrevlig syn

Det småkrassliga jag kände igår kväll verkar vara som bortblåst idag medan Andreas nog har blivit lite sämre. Jag tog ut min cykel som fortfarande är skitig efter Snapphaneturen förra helgen och stack iväg i förmiddags.Idag går/gick motionsloppet Sundstrampet här, ett landsvägslopp på 92km. Jag trampade förbi några av deltagarna på väg upp till fyren, bland annat en kille som cyklade och rökte samtidigt! Hörde hur han sa något i stil med "Jaja hon passar på att köra om när man röker." Jag svängde in på en stig en stund och när jag kom ut på vägen igen var han framför mig. Cyklade om honom i en uppförsbacke igen och nu rökte han minsann inte men var väl inte snabbare för det. Det såg verkligen fruktansvärt illa ut att cykla runt med nummerlapp på ryggen och puffa på en cigarett.

Några andra Sundstrampare


Jag cyklade några backar i skogen också och klarade av en småteknisk stig som jag inte lyckats cykla uppför helt tidigare, bra bra.

Nä, nu är det visst dags för en kaffe sen ska jag kanske gå ut och göra något åt min lerinpackade cykel...//Y

2 kommentarer:

 1. Korkat värre. Kommer i håg min första vätternrunda där en fransk fullkittad kille rökte i gräset i Hjo när han käkade lasangen. Eh..tänkte jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB31 augusti 2014 11:25

   Ja man undrar ju hur vissa är funtade. Det både är och ser väldigt osportigt ut.

   Radera