onsdag 20 augusti 2014

Då var det väl min tur nu

Så där ja, då har jag också kört en omgång källarträning. Det var ju föga upplyftande... Jag körde bara lugnt och det kan ju iochförsig ha med saken att göra, det blir lite trist då. Det känns alltid roligare när man pressar på mer.En vacker dag när det slutar blåsa i Skåne ska jag ge mig ut på cykeln igen, jag lovar ;) Vi tänkte kolla runt och se om det går några MTBtävlingar inte alltför långt härifrån under sensommaren/hösten. Vi är dåliga på att ställa upp i tävlingar/motionslopp och det är ju lite synd för då får vi heller aldrig någon tävlingsvana.
//Y

5 kommentarer:

 1. För bövelen, ni får inte missa Snapphaneturen på söndag på Hovdala utanför Hässleholm! =)
  http://www.snapphaneturen.se/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB21 augusti 2014 19:27

   Vi ska se vad vi kan göra åt vädret, vägrar köra om det spöregnar ;)
   Vore nog kul! Ska du köra, vem du nu är?

   Radera
 • ...just det, glömde att tillägga att efteranmälan går att göras på plats...
  https://www.facebook.com/groups/130632400296170/?ref=ts&fref=ts

  SvaraRadera
 • Andreas Lundahl23 augusti 2014 11:56

  Ooops, förlåt, var inte meningen att vara anonym. Är en motionärs-MTB-cyklist från Perstorp som tittar in på er trevliga blogg då och då. Är inte anmäld(blir eventuellt en efteranmälan), men har cyklat loppet förut. Snapphaneturen är riktigt kul, välorganiserad och utmanande. Ni som cyklar på Kullaberg gillar säkert den kuperade och tekniska terrängen.
  // Andreas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yvonne The Summit MTB23 augusti 2014 21:34

   Ingen fara klart man får vara anonym, men vi blir bara lite nyfikna på vilka som läser och skriver till oss :) Det är ju alltid trevligt!

   Sitter just nu faktiskt och funderar på om vi ska ta och sticka till Hässleholm i morgon... lite dåligt förberedda men vad tusan! Kanske vi ses där :)

   Radera