fredag 29 augusti 2014

Bockstensturen nä du Nilsson

Vi två har vankat runt länge, sedan innan cykelvasan och känt oss lite under isen. Igår kom den som en snyting på mig. Förkyld! Jag känner att jag vägrar.

Konstigt bara, sedan en vecka har jag haft pangben och så även idag men jag fick låta huvudet bestämma och vände därför hemåt.

Skit när man bara vill upp och mosa backar! Yvonne körde vidare upp på Berget och utförde allt de där, nu är hon hemma och börjar känna som jag. Lär ju bli en kul helg…

Jämnt tryck över pucken!
När jag kom hem tog jag tag i något som är lika viktigt som att hålla cykeln ren och toppsad. Att "Backflusha" La Spazen, vår espressomaskin. Om man inte gör sånt där +Annat underhåll får man först inget gott kaffe, därefter inget kaffe alls. Vi har iofs dubbla silar men sköter man inte underhållet får man inte den spridda skur ni ser på bilden och ett innanmäte med bla en "trevägsventil" som inte mår bra… (väldigt förenklat) Nog om det nörderiet.


Pangbenen får väl ofrivilligt vila sig en ett tag till.


Yvonne körde ju helt spontant Snapphaneturen och jag har helt ospontant sedan dess tänkt att då ska jag köra Bockstensturen. Jag vet att vi hade blivit två för hon är på G! Vet inte riktigt varför men vi har båda fått lite blodad tand.
Det går ju fler tåg, åtminstone ett till i Sverige i år, Ulricehamn och ett som jag är lite sugen på i Danmark Merida MTB Marathon i slutet av september.

//Nilsson


2 kommentarer:

  1. Kan rekommendera Hilleröd och MTB Marathon. Varit där i två år och det är en kul säsongsavslutning. :)

    //J

    SvaraRadera
  2. Nilsson The Summit MTB3 september 2014 18:50

    Det låter lovande, ska kolla när den går och hoppas vi kan komma iväg. Det är långa varianten som gäller där va?

    SvaraRadera