lördag 26 juli 2014

Vätskar upp!

Idag är det inte riktig som det brukar här, men oroa er inte, vi ska inte börja bada ihjäl "The Summit MTB", vi bara svalkar oss lite. Tar en break från det vi gillar mest ;)


Det har ju som säkert alla vet varit lite jobbigt att hålla igång med cyklingen i värmen. Åtminstonde med den intensitet som man tänkt sig eller som ett träningsschema säger om man nu följer ett sådant. Vi har ju jobbat hela tiden och då är det i stort sett eftermiddagar att träna på, just vid den tiden kan det bli lite för bra.


Vi har kämpat på rätt bra om vi frågar oss själva så vi struntade i cyklarna och ägnade oss åt att sitta i skuggan och att springa ner till stranden och bada. Det var rätt beslut, trots molnen på eftermiddagen så låg temperaturen på strax över 30°C. I vattnet var det hur gött som helst…

Både torsdags och fredags eftermiddagen spenderade jag i en solig rykande torr backe och körde intervaller för allt vad jag hade. Det kändes oerhört avlägset och ovanligt korkat idag, vi praktiskt taget bor på stranden men är nästan aldrig där!


//Nilsson

2 kommentarer:

 1. Patrik Skolling Möller27 juli 2014 09:42

  Kul bilder! :)

  SvaraRadera
 2. Nilsson The Summit MTB27 juli 2014 14:49

  Tack, variation är väl aldrig fel. Kan bli rätt mycket av samma juh ;)
  Vad jag förstod så är det vått på torra land hos er just nu!!?

  SvaraRadera