söndag 6 juli 2014

SöndagsBajken - 4 timmar MTB

Vi kom väl iväg i hyfsad tid i morse, men det var trots det ganska så varmt! Skönt ändå med lite fartvind och så småningom skugga under lövverken :)

Jag hade inte direkt något krut i benen, fick kämpa lite extra tyckte jag och blev dessutom tvungen att sluka en Snickers och en Cola vid fyren... Det hjälpte väl föga men det tog mig igenom den sista timmen iallafall! Andreas körde i cirklar runt mig och tog några omvägar med extra uppförsbackar.

Full fokus på framförvarande hinder! En av alla fina vyer över Kullaberg.
Vattnet heter Skälderviken, byn Arild och segelbåten "Who Valley" och är en Swan 65. Vackert alltihopa!
Kan lugnt säga att jag njöt av att slänga mig i solstolen i skuggan med en kopp kaffe efter cyklingen!

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar