måndag 7 juli 2014

Lyder order + träning inför CykelVasan

Jag har semester idag och imorgon, Andreas jobbar och det sista han sa innan han gick iväg till jobb var: "Nu tar du det riktigt lugnt idag och bara njut av att vara ledig. Hitta inte på en massa måsten!"
Ok då! Inga problem :)

Lika bra att lägga beslag på två stolar!När jag fick den glada nyheten att jag vunnit en startplats till CykelVasan bestämde jag mig för att hoppa in i ett träningsschema som Mikael Flockhart har knåpat ihop till tidningen Allt om MTB. Schemat sträcker sig egentligen över 11 veckor, så jag får börja mitt i - hoppas att det inte gör något... Jag började i fredags och denna vecka verkar vara en lugn vecka med fyra vilodagar - hah, det var ju en bra början :)!!Vet väl egentligen inte riktigt vilken tabell jag ska följa, tittar lite på både den för Motionärer och den för Elitmotionärer. Jag är ju inte i nivå med en elitmotionär, men jag tycker ändå att upplägget i den tabellen passar mig rätt så bra. Träningspassen känns lite mer varierade än de för Motionären som mest är 4x4 och 5x5intervaller... det är ju så lagom kul.

Vi har vilodag från cykling idag, men vi tänkte oss en aktiv vila. Ska upp och vandra/klättra på Berget i eftermiddag, om det inte blir föör varmt.

//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar