fredag 4 juli 2014

Inte min dag, tog en banan istället

Idag har det varit full rulle hos oss, om jag säger att vi klippt häcken rycker de allra flesta på axlarna. Då har ni som sagt inte sett vår häck… Detta fixade vi först av allt, sedan kom värmen! På nolltid steg temperaturen till 30°C och lite över.

Satt väl och kippade efter andan ett bra tag innan vi tyckte att nu är det läge. Arbetskläderna åkte på och ut på cyklarna, vi hade vi hade helt klart för oss vad vi skulle göra så iväg och upp med pulsen i rätt läge. Körde platten sedan upp på Berget för att avsluta med 2x5min 100% HRMax eller så mycket det bara går. Inte lätt i värmen säger jag, för min del blev det urspårning, Big Fail. Yvonne hade ett bättre läge, hon hade allt under kontroll idag och presterade riktigt bra.

Själv stannade jag, klev av och åt en banan och såg på när hon visade hur hårt ett riktigt pannben faktiskt är.

Färdig! Hon såg lite extra nöjd ut över att jag gav upp ;)//Nilsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar