tisdag 29 juli 2014

En kort formcheck inför cykelvasan.

Yvonne som ju har vetat att hon ska köra cykelvasan 2014 har följt ett träningsschema en tid. Inte så allvarligt utan mer för att få bättre struktur och se hur kroppen reagerar. Själv har jag hängt på jag med men har nog avvikit en hel del bara för att…. Nu har ju även jag fixat mig en startplats så då är det väl bara att gå all in, jag har ju så god tid på mig ;)

Idag var det tid för en TT på 45 min, det blev mountainbikes eftersom att det väl är det lämpligaste vapnet på cykelvasan. Vi valde att lägga "banan" längs en i början kuperad väg som efter ca 13km planar ut med så lite vindskydd som man kan hitta och självklart finfin motvind...

Värmde upp ordentligt i 35min och sedan var det bara till att börja gräva djupt där inne någonstans för att hitta den där nu djävlar nu kör du din slöfock inställningen. Själv satt jag nog mest där och upprepade "amen fy fan" för mig själv.

Lite siffror på det hela. Det kändes som att det gick hyggligt, sen ska man ju få det att hålla i några timmar och det är ju en helt annan historia...Yvonne kämpade ihop några siffror hon med.Medeltemperaturen är nog den som är pampigast!
//Nilsson
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar