söndag 15 juni 2014

Yvonne - the one and only!

Jag cyklar ju som bekant en hel del och har väl hyfsad fysik och tycker det är kul att pressa mig och bli bättre. Det jag däremot saknar är tekniska färdigheter. Därför blev jag jätteglad när jag på JoFre Sport hittade en halvdagskurs i Helsingborg i juli med Fredrik Ericsson och Emil Lindgren! De skulle ut på en "tour" och besöka olika platser och hålla kurser. Helt perfekt tänkte jag och anmälde mig direkt!

Som jag har sett fram emot detta! MEN så fick jag ett mejl från Fredrik igår där han förklarade att touren är inställd på alla platser utom i Stockholm, för få anmälda. I Helsingborg var jag den enda som var anmäld!! Va!? Har alla ni andra såna skills att ni inte kunde ha nytta av lite pointers från de vassaste killarna i skogen?! Eller är ni bara tråkmånsar? Hur som helst blev jag iallafall riktigt besviken :(

Nåja, ja får väl fortsätta harva runt som vanligt och idag misslyckades jag igen med en ny brant liten backe som jag kommer att ha som min utmaning nr 3 i sommar.Jag får väl ta hjälp av de bästa två grabbarna här hemma i skogen istället :)


//Y

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar