lördag 14 juni 2014

X-CUP Vallåsen Bilder

Det här gick åt skogen på många sätt. Vi skulle ju som tidigare nämnts köra till Vallåsen för att kolla på alla dom som kämpade sig igenom en tuff bana och samtidigt langa till en kompis. Vi satte oss i bilen och körde mot Hallandsåsen, det skulle vara lätt att hitta hade vi läst på X-Cups hemsida. Det var det inte! När vi närmat oss körde vi i 45 minuter och letade efter den där skid/cykelanläggningen och vi var inte ensamma, folk som skulle vara med och tävla irrade också omkring. Riktigt dåligt skyltat måste jag säga...

Vi kom iallafall fram innan starten och hann prata ihop oss med Linus. När han sedan skulle pumpa i lite mer luft i bakdäcket efter ett uppvärmningsvarv, upptäckte vi att det var ett hål i däcket som inte ville täta sig. Han började jobba med att sätta i en slang istället och vi fick bråttom iväg för att hinna gå upp för heeela backen till vår position längs banan.

Linus låg som andra man i första delen av backen och han låg bra med uppe på toppen. I nerförslöpan  hade han oturen att punktera bakdäcket och eftersom det var reservslangen som satt i så var det tyvärr bara att bryta.

Trots alla missöden var det verkligen kul att vara på plats och hejja på! Trevligt också att vi i målområdet fick oss ett snack med Benny och Carina som båda var nöjda med dagens deltävling, dom tyckte att det var en bra och tuff bana.

Resultat från deltävling 3 i X-Cup hittar ni här: X-Cup Vallåsen resultat

När vi sedan kom hem hade vi byggt upp så mycket cykelsug och Linus hade ju laddat för ett lopp så det var bara att sticka ut till Berget och mätta begäret :)

Det blev en bra träning för alla tror jag och ett par grymt fina spurter!
//Nilsson


Linus på krönet3 kommentarer:

 1. tack för fina bilden på mig ;)))

  Mvh jens falck nr.18

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nilsson The Summit MTB16 juni 2014 18:22

   Det var så lite så, men nr 18?

   Radera