fredag 6 juni 2014

Tack & Adjö!

Bli nu inte oroliga, det är inte bloggen som säger "Tack & Adjö".

Jag fick precis ett mms med en bild på en nöjd liten kille! Jag sålde min första mountainbike idag. Det var faktiskt lite vemodigt... men eftersom jag inte längre behöver den och den tar ju upp lite plats så var det väl lika bra att sälja den. Det var på den cykeln jag efter första testturen lärde mig att älska att cykla i skogen och att träna & svettas överhuvudtaget! Den tog mig igenom min första CykelVasa ett år efter att jag köpt den. Det måste nog ses som ett av de allra bästa köp jag någonsin gjort! Hoppas killen som fick den också blir biten av cykling :)

En sista omvårdnad innan min Scott Contessa rullar vidare.


När Scotten åkt sin väg stack vi in till Sportson och jag handlade ett par handskar och Andreas en tröja.


I flertalet bloggar och instagramkonton har jag sett att det här är det korrekta sättet att fota dessa handskar ;)
Vi skaffade oss också en liten och smidig fotoskrivare, tänkte att det kunde vara kul att fixa till ett gammalt hederligt fotoalbum.//Y

2 kommentarer:

  1. Lämna gärna en utförlig rapport på skrivaren när ni använt den ett tag. Handskarna vet jag ju redan att dom är bra. :)

    SvaraRadera
  2. Nilsson The Summit MTB7 juni 2014 08:54

    Det kan vi göra Henrik, den verkar lovande!

    SvaraRadera